Lämpökeskus

Kyrö-lämpökeskukset ja lähilämpöverkot

Suomen Megawatti Oy valmistaa korkealaatuiset Kyrö-lämpökeskukset ja lähilämpöverkot, jotka ovat parhaimmillaan Suomen kovissa olosuhteissa. Suunnittelemme ja räätälöimme jokaisen Kyrö-lämpökeskuksen asiakkaan lämmöntarpeita vastaavaksi.

Palopäät ja savukaasujen kierrätys

Vahvuutemme ovat yksinoikeudella valmistetut palopäät, jotka on varustettu täysliikkuvalla, hydraulisella TP-porrasarinalla. Erikoisuutena ovat erikoiskorkeat vesijäähdytetyt kyljet, jotka estävät kiinnipalamisen arina-pinnan lähellä oleviin keraamisiin osiin.

Palopää mahdollistaa hankalienkin polttoaineiden käsittelyn ja siirtää tuhkan luotettavasti tuhkakaivoon. Savukaasujen takaisinkierrätysjärjestelmä varmistaa, että arina-lämpötila pysyy alle tuhkan sulamispisteen.

Lämpökeskus Lämpökeskus Lämpökeskus

Asennus- ja huoltopalvelu

Avaimet käteen -lämpöpaketti on asiakkaalle vaivaton ratkaisu. Se sisältää kaiken suunnittelusta toimitukseen ja asennuksista huoltoon.

 • Suunnittelu
 • Laitetoimitukset
 • Asennus
 • Polttoainetoimitukset
 • Huolto

Haluatko lisätietoa? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Megawatti Oy
Sahatie 15
21800 Kyrö

Y-tunnus: 17351456
Puh: +358400755521

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Megawatti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa